July 23, 2024

Älä tee kaksoisottoa! Bussi-ajo voi todellakin olla täydellinen työ sinulle. Jos pidät ihmisten kanssa työskentelystä, nauti ajamisesta; nauti stressittömästä työympäristöstä, voit harkita bussilla ajamista. Tässä on joitain linja-autonkuljettajan etuja:
Kilpailukykyinen palkka
Monissa maissa linja-autonkuljettaja saa yhtä paljon palkkaa kuin järjestelmänvalvojan avustaja. Muissa maissa linja-autonkuljettajat saavat vielä korkeamman palkan! Tämä ei ole yllätys, jos hallitus kokee vähän ihmisiä, jotka haluavat olla linja-autonkuljettajia, niin he korottavat palkkaa houkuttelevuuden lisäämiseksi.
Minimaalinen koulutus
Niin kauan kuin sinulla on kunnioitettava englannin kielen taito ja sinulla on ajokortti, olet hyvällä matkalla bussikuskiksi. Sinun täytyy vain olla perehtynyt bussilla ajamiseen ja tietää reitti.
Lääketieteelliset edut
Suurin osa linja-autoyhtiöistä on hyväksyttyjä tai osa hallitusta. Siksi useimmissa tapauksissa linja-autonkuljettajat saavat lääketieteelliset edut, sairausvakuutukset, hammashoito- ja eläkeetuudet ilman lisäkustannuksia riippumatta siitä, oletko osa- vai kokoaikatyöntekijä. Nämä edut on yleensä varattu muissa työtehtävissä oleville täysipäiväisille!
Satunnainen / kokopäivätyö
Sinulla on mahdollisuus olla osa-aikainen linja-autonkuljettaja. Loppujen lopuksi paikasta toiseen ajamista pidetään yhtenä vuorona. Jos haluat työskennellä 4 tuntia päivässä, voit tehdä sen ilman haittoja! Nauti molempien maailmojen parhaista puolista, kun voit työskennellä puoli päivää ja viettää toisen puolen ystäviesi ja perheesi kanssa.
Kokoaikatyössä sinun on sitouduttava 5- tai 6-päiväiseen työviikkoon, mutta nautit bonuksista, palkankorotuksista ja samoista lääketieteellisistä eduista kuin osa-aikatyöläiset.