June 14, 2024

Kamppailulajeista on tullut yleinen ja suosittu itsepuolustuslaji, jokapäiväinen harjoittelu ja muut luonteenkehityslajit. Ne voivat joskus olla myös kilpailulajeja, joissa yksilöt kilpailevat keskenään taitojen vaihdosta ja ystävällisestä haasteesta, mikä on myös hyvä simulaatio mielelle ja sielulle. Tässä on 5 suosittua kamppailulajiurheilua, joista ihmiset ovat kiinnostuneita ennen kuin he ilmoittautuvat kamppailulajeille.
1. Karate
Karate tunnetaan myös japaniksi “tyhjänä käsinä”. Se on erittäin suosittu kamppailulaji, ja sitä harjoitetaan edelleen tähän päivään asti. Se on hyvin filosofinen ja koostuu monista itsepuolustuselementeistä, joissa käytetään lohkoja, lyöntejä ja potkuja.

2. Judo
Tämä on toinen suosittu kamppailulaji, joka on peräisin Japanista. Judon, joka tunnetaan myös nimellä “hello tapa”, perusti mies, jota kiusattiin ja kiusattiin usein nuorena. Judo koostuu pyyhkäisyistä ja heitoista, jotka voivat kaataa vastustajan sekunneissa kokoerosta riippumatta. Judon päätavoite on saada vastustaja antautumaan maahan tuonnin jälkeen lukkojen ja kuristuspidinten avulla.

3. Tae Kwon Do
Tae Kwon Dolla on merkitys, joka pyörii koreaksi “käden ja jalan tien” ympärillä. Tae Kwon Do keskittyy pääasiassa voimakkaisiin potkuihin, koska harjoittajat uskovat, että jalka on paljon voimakkaampi kuin käsi. Siitä on tullut hyvin yleinen. urheilua molempien sukupuolten parissa ympäri maailmaa.

4. Jeet Kune Do
Sen on kehittänyt Bruce Lee, joka harjoitteli Wing Chunia ennen kuin päätti kehittää taitojaan. Jeet Kune Do tarkoittaa “tapaa siepata nyrkki”. Se on kamppailulajityyli, joka sisältää Wing Chunin perustana, mutta jossa on lisäfilosofiaa ja tyylejä, jotta se olisi paljon hyödyllisempää vastaamaan nykymaailman tarpeisiin.

5. Muay Thai
Thaimaasta peräisin oleva Muay Thai tarkoittaa “kahdeksan raajan taidetta”. Laji on erilainen potkunyrkkeilytyyli, joka käyttää nyrkkejä, jalkoja ja kyynärpäitä vastustajien kaatamiseksi. Muay Thai rohkaisee koko kehon kosketukseen vastustajaan, jotta se tuottaa maksimaalisen vahingon ja on tehokas vastustajien kaatamiseen lyhyessä ajassa. Siitä on tullut erittäin suosittu kamppailulaji, jolla on tuhansia harjoittajia ympäri maailmaa.